Till innehållet

Vinterpaket

Boka


Välkommen till en vinterupplevelse på anrika Mössebergs Kurort. Detta hotellpaket är skapat för att ge dig en varm upplevelse hos oss på Mössebergs Kurort under kalla och frostiga januari.

Njut av en uppfriskande promenad i gammal kurortsmiljö eller kanske kombinera med en vandring på någon av närliggande vandringsleder. Kanske väljer du att hålla farten uppe i närliggande slalombacken, Mössebergsbacken. Oavsett vilket är detta möjlighet till lata dagar.
På kvällen njuter du av en välkomponerad trerättersmiddag i Arvids restaurang.

Under januari renoverar vi i vår spareception för att kunna förbättra din upplevelse hos oss, därför erbjuder vi spa till ett riktigt förmånligt pris för den som önskar.
Här hittar du en fristad från isande vindar och kyla och du kan bara ägna dig åt avkoppling för att få en härlig start på det nya året.

I detta erbjudande ingår:

Logi i dubbelrum/enkelrum

Trerättersmiddag

Frukostbuffé


Priser:

Från 995 kr per person i delat dubbelrum*

Enkelrumstillägg 300 kr

*Mössebergs Kurort tillämpar flexibel prissättning vilket betyder att priserna varierar från dag till dag. Klicka in på bokningslänken nedan för att se aktuella priser.


Lyxa till det:

Specialpris januari SPA Möseberg 195 kr per person

Svittillägg 250 kr per person

VIP på rummet - Lilla fruktkorgen 125 kr

VIP på rummet - En flaska mousserande vin 545 kr

VIP på rummet - Öl & chips 275 kr

VIP på rummet - Maria Åkerberg SPA Ritual-kit 299 kr


Det finstilta:

Ni tilldelas en middagstid före ankomst, vill du själv välja tider? Kontakta vår privatbokning på info@mossebergskurorten.se

Erbjudandet är avbokningsbart tom dagen innan ankomst kl. 18:00.

Boka


Till toppen på sidan