Spa & Cykelpaket

Boka

Mössebergs Kurort är en perfekt utgångspunkt för cykling. Oavsett om man är MTB - eller landsvägscyklist har man närhet till härliga cykelrundor.

För landsvägscyklisten som söker varierade cykelturer och vill man möta så få bilar som möjligt på sin väg genom landskapet, är det svårt att hitta ett bättre vägnät än här hos oss på Mösseberg och Falköping. Med sitt öppna landskap, utmanande platåberg och slingrande skogsvägar är en perfekt mötesplats för alla er som älskar cykel. Och för er MTB-åkare, vad passar väl bättre än en åktur nedför härligt vackra och lummiga Mössebergssluttningen?

Det är ingen tillfällighet att flera av Sveriges bästa nuvarande och före detta proffcyklister bor och verkar här i trakten, eftersom förutsättningarna är de allra bästa.


I detta erbjudande ingår:

Logi i dubbelrum/enkelrum

Enrättersmiddag (kökets val)

Entré till SPA Mösseberg samt lån av badrock och tofflor - just nu pågår viss renovering av spa, se här för mer information.

Funktions t-shirt

Frukostbuffé


Priser:

Från 1390 kr per person i delat dubbelrum*

Enkelrumstillägg 300 kr

*Mösseberg Kurort tillämpar flexibel prissättning vilket betyder att priserna varierar från dag till dag. Klicka in på bokningslänken nedan för att se aktuella priser.


Lyxa till det:

Svittillägg 500 kr per person

VIP på rummet - Lilla fruktkorgen 125 kr

VIP på rummet - En flaska mousserande vin 545 kr

VIP på rummet - Öl & chips 275 kr

VIP på rummet - Maria Åkerberg SPA Ritual-kit 299 kr


Hos oss finns möjlighet att:

Låsa in cyklar

Tvätta cyklar

Köpa till klädtvätt


För mer information:

Cykla i Falköping - Kartor och förslag på cykelturer

Racerdepån - Cykeluthyrning sker på förfrågan till Racerdepån på mail: info@racerdepan.se eller på telefon: 0515-711430


Det finstilta:

Ni tilldelas en spa- och middagstid före ankomst, vill du själv välja tider? Kontakta vår privatbokning på info@mossebergskurort.se

Paketet är avbokningsbart tom dagen innan ankomst kl. 18:00. Köp till vårat avbokningsskydd för 295 kr och avboka kostnadsfritt fram till 11.00 ankomstdagen.

Boka


Till toppen på sidan