Ljuva sommar

Boka


I paketet Ljuva sommar får du uppleva hela kurortsandan med god mat, avkopplande bad och en fantastisk bevarad kurortsmiljö i sommarskrud.

Kurorten med sitt lummiga läge på Mössebergs sluttning erbjuder ett riktigt sommarparadis, perfekt ställe att söka skugga under den gassande sommarsolen.


Att skriva in sig i liggaren på Mössebergs Kurort, är att skriva in sig på historisk mark. Här har celebriteter från hela världen njutit av natur, god mat och sköna bad under mer än ett sekel.
Starta din vistelse i vårt spa där vår personal står redo att ta hand om dig. Här kan du sjunka ner i våra varma Bergskällor eller kanske njuta av ett dopp I det stora Blå, här finns något för alla!

Till kvällen dukar vi upp på vår uteterrass och bjuder till bords med råvaror från närområdet och på morgonen väntar en fantastisk frukost.


I detta erbjudande ingår:

Logi i dubbelrum/enkelrum

Valfri bistrorätt

Frukostbuffé

Entré till SPA Mösseberg samt lån av badrock och tofflor - just nu pågår viss renovering av spa, se här för mer information.


Priser:

Från 1095 kr per person i delat dubbelrum*

Enkelrumstillägg 300 kr

*Mösseberg Kurort tillämpar flexibel prissättning vilket betyder att priserna varierar från dag till dag. Klicka in på bokningslänken nedan för att se aktuella priser.


Lyxa till det:

VIP på rummet - Lilla fruktkorgen 125 kr

VIP på rummet - En flaska mousserande vin 545 kr

VIP på rummet - Öl & chips 275 kr

VIP på rummet - Maria Åkerberg SPA Ritual-kit 299 kr


Det finstilta

Utökade barntider under sommarperioden vecka 28-31:
Måndag-torsdag 08:00-10:00 samt 15:00-17:00, övriga veckor inga barntider!

Erbjudandet är avbokningsbart tom dagen innan ankomst kl. 18:00. Köp till vårat avbokningsskydd för 295 kr och avboka kostnadsfritt fram till 11.00 ankomstdagen.

Ljuva sommar är bokningsbart från 24/6 till och med 18/8 2024.

Boka


Till toppen på sidan